Om Bird Konferens

Bird Konferens – Lyckade möten på hög höjd. Bird Meetings & Conference är en högklassig mötesplats på svindlande höjd. På Bird konferens kombineras modern konferens med upplevelse på hög höjd, utvalda konferenslokaler med utsikt över stans skyline. Kombinerat med modernt boende och utvald restaurang erbjuder Bird konferens citys kanske absolut bästa konferensmöjligheter för ditt företag.

Be a Bird and be free! Vårt motto är möten som inspirerar och skapar möjligheter för företag att utvecklas. Frihet att skapa är att frihet att lyckas.

Bird Konferens – Det bästa av möten

Människan är som gjord för att skapa och genom samarbete har vi byggt oss en värld som kanske ur vissa vinklar kanske inte är den allra bästa men det har skapat förutsättningar för vår ras att fortplanta oss utan rädsla för andra arter än oss själva. Det är ur detta vi kan se oss själva och möjligheterna vi har att fortsätta bygga en värld. Samma struktur följer ett företag, genom gemenskap bygger vi möjligheter att skapa nya tjänster och produkter – Konferens är en väsentlig del ur detta. Därför ska ni komma till Bird Konferens. Lyckade möten betyder möjligheter för bättre skapande.

Varm välkommen till Bird Konferens!